Complimentje?! Bedankt

Een complimentje is snel gegeven en het geeft een mooie lach als effect!
Geef je een compliment met oprechte aandacht, dan zorgt dat ervoor dat iemand zich écht gezien en gehoord voelt.

Woensdag 1 maart was het Nationale Complimentendag. Een mooie dag om de vaste crew van Axxent Groep te voorzien van een persoonlijke kaart met compliment en lekkere chocolade. Ofwel, een complimenten met oprechte aandacht. En wat denk je? Mooie gesprekken als resultaat.

Complimenteren kun je leren

Ons voorbeeld delen we niet omdat we vissen naar jouw compliment over onze aanpak 😉 maar juist om je te inspireren. Bewust nadenken welk compliment je aan de ander geeft, zorgt dat je met een positieve blik naar de wereld kijkt. En let maar op, dat werkt aanstekelijk.

Tijd voor actie

Stop even met waar je mee bezig bent, bedenk wie jij een compliment met aandacht schenkt, zet jezelf in actie en herhaal dat gewoon morgen weer.

Lees ook

Axxent zet geslaagden in het zonnetje 😎
Axxent zet geslaagden in het zonnetje 😎

Een luid applaus voor alle middelbare scholieren die dit jaar eindexamen deden.

Het is écht geen eitje om je examens voor te bereiden in een jaar vol coronamaatregelen… Axxent ging op pad om geslaagden in de regio te spotten en te verrassen.

Patrick Berghorst en collega's over kansen pakken en werkgeluk
Patrick Berghorst en collega's over kansen pakken en werkgeluk

Zijn cv sloot in eerste instantie niet helemaal aan bij het werk. Geen probleem want bij Axxent Groep kijken we verder dan het cv. Inmiddels is Patrick Berghorst bijna een halfjaar in dienst. Patrick en collega’s vertellen in dit blog over kansen pakken en werkgeluk.

BertJan en Bart 10 jaar in dienst!
BertJan en Bart 10 jaar in dienst!

BertJan Bos en Bart van der Steege zijn op 1 november 2020 10 jaar in dienst bij Axxent!