Axxent Groep vanaf december VCU gecertifieerd

Als uitzendorganisatie vinden wij veilig en gezond werken belangrijk en vanzelfsprekend. Mensen laten werken in een risicovolle omgeving schept een directe verantwoordelijkheid. Als bevestiging van deze werkwaarden hebben wij een VCU certificering aangevraagd en behaald. Meer informatie over VCU lees je op deze website.

Gezond en veilig werken: zó creëer je Happy Workers!


Axxent biedt alleskunners voor praktisch elk project- en personeelsvraagstuk. Wij geloven in oplossingen. Met de juiste mensen, op de goede plek, op het gewenste moment. Weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Lees ook

Het verhaal van...François
Het verhaal van...François

Een cadeautje voor François!

Benieuwd waar hij dat aan te danken heeft? In de blogserie 'Het verhaal van...' vertellen we de verhalen van onze Axxent medewerkers.

Google for Jobs in Nederland!
Google for Jobs in Nederland!

Google for jobs is nu ook beschikbaar in Nederland! Axxent heeft hier begin van het jaar rekening mee gehouden bij het bouwen van onze nieuwe website. Door de website optimaal in te richten voor Google for Jobs kan Axxent gebruik maken van deze nieuwe functie binnen de uitzendbranche. Wat betekent dit voor Axxent? Lees snel verder!

Metaalbewerkers
Metaalbewerkers

Axxent heeft een paar toffe vacatures voor metaalbewerking!