Woensdag 22 juni en vrijdag 24 juni waren wij als partner van de Inclusief Groep aanwezig bij de open huis dagen in Ermelo en Nunspeet. De Inclusief Groep heeft ruim 1.200 mensen in dienst waarvan de ruime meerderheid een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Een groot deel van de medewerkers is in dienst bij de Inclusief Groep zelf. Ook is er een groep medewerkers die gedetacheerd worden naar andere bedrijven.

Als partner van de Inclusief Groep vinden wij het ontzettend belangrijk om de doorstromers goed te begeleiden. Medewerkers van de Inclusief Groep krijgen een fantastische liefdevolle begeleiding op hun werkplek. Vanuit een warme en veilige omgeving stromen zij door naar werkplekken die daar in eerste instantie niet altijd op ingericht zijn. Vanuit Axxent Groep bereiden wij zowel werkgever als werknemer voor op de nieuwe werkplek. Met extra en zorgvuldige aandacht, zodat de overgang ook daadwerkelijk lukt voor iedereen. Happy Workers creëren reëren is ons uitgangspunt, ook als dat wat meer inzet vanuit onze kant vraagt. Werken gaat over mensen, ieder mens wil gelukkig zijn.

De open huis dagen waren een succes. Het geeft een mooie blik in de wereld waar veel mensen dagelijks met plezier naartoe gaan om te werken en in contact te komen met anderen.

Lees ook

Jan gaat met pensioen!
Jan gaat met pensioen!

Genieten van welverdiende pensioen gunnen we onze Happy Workers! En zeker iemand als Jan!

Een eerbetoon aan onze Praktische Helden!
Een eerbetoon aan onze Praktische Helden!

Laten we eens stilstaan bij de, wat ons betreft nog vaak ongeziene, Praktische Helden. Nee, we hebben het niet over Superman. Deze helden dragen geen emblemen, maar hun bijdrage aan onze samenleving is ongekend. We hebben het over de Praktische LBO- en MBO-ers. De stille krachten die de ruggengraat vormen van onze maatschappij.

Zo maak je van je tussenjaar een succes!
Zo maak je van je tussenjaar een succes!

In september 2018 is onze (oud) uitzendkracht Jochem Sprenger zijn tussenjaar begonnen bij van der Horst Aanhangwagens via Dutch Days! Nu een jaar later, gaat hij doorstuderen in de luchtvaart(vliegtuig)techniek! Lees het verhaal hier.