10 jaar in dienst!

Op 1 november 2010 zij BertJan Bos en Bart van der Steege gestart bij Axxent. Beide heren zijn vanaf het begin werkzaam op onze vestiging in Wezep. Het afgelopen decennium hebben ze als accountmanager ontzettend veel medewerkers aan mooie banen geholpen en tal van opdrachtgevers geholpen met hun personeelsvraagstukken.

Namens Axxent willen we jullie hartelijk bedanken voor de afgelopen 10 jaar, en we hopen in de toekomst nog veel mooie jaren tegemoet te gaan samen.

Lees ook

De vier succesfactoren van een topscorer in recruitment!
De vier succesfactoren van een topscorer in recruitment!

Wat onderscheidt een topscorer van de gemiddelde voetballer? Het antwoord zit in factoren zoals het percentage aangenomen passes, de efficiency van de schoten op doel, enzovoort. Hetzelfde geldt bij recruiters.

Het verhaal van Henk Binnekamp
Het verhaal van Henk Binnekamp

Backoffice medewerker Henk Binnekamp werkt nu bijna een jaar voor de Axxent Groep. Hoog tijd om hem een warm applaus te geven en hem eens in schijnwerpers te zetten tijdens een kort interview.

Google for Jobs in Nederland!
Google for Jobs in Nederland!

Google for jobs is nu ook beschikbaar in Nederland! Axxent heeft hier begin van het jaar rekening mee gehouden bij het bouwen van onze nieuwe website. Door de website optimaal in te richten voor Google for Jobs kan Axxent gebruik maken van deze nieuwe functie binnen de uitzendbranche. Wat betekent dit voor Axxent? Lees snel verder!